Μοσχάρι με μανιτάρια και καρότα




Υλικά

1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 κουτί μανιτάρια
5-6 καρότα κομμένα σε κυβάκια
2 ντομάτες αλεσμένες
1-2 κουταλιές σάλτσα
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις κάψει ρίχνουμε το κρέας. Το τσιγαρίζουμε απ΄όλες τις πλευρές και μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι

Το τσιγαρίζουμε για πολύ λίγο και κατόπιν προσθέτουμε τα μανιτάρια τα καρότα και το σκόρδο.

Προσθέτουμε τις ντομάτες λιωμένες και τη σάλτσα.

Αλάτι πιπέρι και λίγο νεράκι αν χρειάζεται

Μαγειρεύομαι μέχρι να βράσει το κρέας σε χαμηλή φωτιά και το ελέγχουμε συχνά για να μην τελειώσει το νερό του.

Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές!



Λίγα μυστικά

Αν μας αρέσει η κανέλα μπορούμε να προσθέσουμε λίγη.

Μπορούμε να το μαγειρέψουμε και στην χύτρα για μισή ώρα περίπου.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: