Λαζάνια με κρέμα γάλακτος



Υλικά

1 πακέτο λαζάνια
1 κρέμα γάλακτος 400 γρ.
1 πακέτο μπέικον
1 μικρό κρεμμύδι
200 γρ τυρί γκούντα
1 κονσέρβα μανιτάρια
αλατι-πιπέρι
λίγο κάρυ
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
κεφαλοτύρι για το τέλος


Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για λίγο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το μπέικον σε κομμάτια.

Μετά βάζουμε τα μανιτάρια,το τυρί,αλάτι, πιπέρι,το κάρυ και τελευταία την κρέμα γάλακτος.

Ανακατεύουμε για λίγο μέχρι να δέσει η κρέμα και κατεβάζουμε από την φωτιά.

Σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας.

Σερβίρουμε τα λαζάνια και βάζουμε επάνω τη σάλτσα μας και μπόλικο κεφαλοτύρι.


Λίγα μυστικά

Αν θέλουμε μπορούμε να παραλείψουμε το μπέικον και να προσθέσουμε ότι άλλο τυρί μας αρέσει.
Ακόμα μπορούμε να βάλουμε και κομματάκια ζαμπόν.
Το κάρυ είναι αυτό που δίνει ένα ιδιαίτερο άρωμα.

Καλή επιτυχία!!

2 σχόλια:

Ελευθερία είπε...

αν και το λατρευουμε το καρυ, δεν το εχω βαλει ποτε στα μακαρονια, αλλα σιγουρα θα το δοκιμασουμε, ευχαριστουμε για την ιδεα!!!

eleste είπε...

Αφού το λατρεύετε σίγουρα θα σ΄αρέσει.
Και στα μανιτάρια αλα κρεμ το βάζω απαραίτητα.
Είναι αυτή η ιδιαίτερη γεύση που δίνει...