Χοιρινό με σέλινα ή σέλερι

Υλικά
1κιλό χοιρινό απο στήθος ή μπούτι
Ενα ματσο σέλινα
1κρεμμυδι
Ανιθο
1 κούπα ελαιόλαδο
1 σφηνακι λευκό κρασι
1κ.της σούπας πελτέ ντοματας
Αλάτι
Πιπέρι
1 ζωμο λαχανικών

1αυγό
1λεμόνι

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρέας στο ελαιόλαδο κι οταν ροδισει ρίχνουμε το κρεμμυδι να τσιγαριστεί κι αυτο.
Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά εκτός απο το αυγό και το λεμόνι που τα θέλουμε για να κανουμε στο τέλος αυγολέμονο.
Βάζουμε και νερό για να βράσει το κρέας καξ αυμπληρώνουμε όποτε χρειαστεί.
Μολις μσλακωσει το κρέας ξσι μείνει με λίγο ζουμί κάνουμε αυγολεμονο με την γνώστή διαδικασία.

Μικρα μυστικά
Το φαγητό μπορεί να γίνει και στην χύτρα ταχύτητας.
Αν χρησιμοποιήσετε σέλερι πρέπει να ξεφλουδίσετε τα χοντρά κοτσάνια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!