Γρήγορο Μιλφέιγ




Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια
1 φάκελο άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής για μιλφέιγ
1 φακελάκι σαντιγί γκαρνί
γάλα,όσο λένε οι συσκευασίες του άνθους αραβοσ. της κρέμας ζαχαροπλαστικής
και της σαντιγής.
άχνη ζάχαρη


Εκτέλεση:


Σε ένα πυρέξ μεσαίου μεγέθους στρώνουμε μια σειρά σφολιατίνια.
Στο μίξερ χτυπάμε τα δυο φάκελα,άνθος αραβοσίτου και κρέμα ζαχαροπλαστικής με το ανάλογο γάλα που λέει στις συσκευασίες τους.
Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από τα σφολιατίνια.
Μετά χτυπάμε την σαντιγί, κι αυτή με το γάλα που λέει στην συσκευασία.
Στρώνουμε την σαντιγί πάνω από την κρέμα.
Επάνω τρίβουμε τα σφολιατίνια που μας έχουν περισσέψει
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και όταν το βγάλουμε για να το σερβίρουμε ρίχνουμε την άχνη ζάχαρη.

Μικρά μυστικά:

Αν θέλουμε παίρνουμε ένα ακόμα κουτί σφολιατίνια και βάζουμε μια στρώση μεταξύ κρέμας και σαντιγής.
Πάνω απ΄την άχνη μπορούμε να ρίξουμε και λίγο κανέλα.

1 σχόλιο:

Ελευθερία είπε...

που ειχες χαθει?????
αντε χαλαλι σου, με τετοιο κερασμα σε συγχωρουμε!!!!!!!!!