Σαργοί στα κάρβουνα




Υλικά

2 σαργοί του μισού κιλού
1 κρεμμύδι
λάδι
λεμόνι
αλάτι
ρίγανη

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε από τα λέπια και τα εντόσθια τους σαργούς κι αφού τους πλύνομε καλά τους ρίχνουμε αλάτι και ρίγανη.

Τους βάζουμε στη σχάρα και τους ψήνουμε στα κάρβουνα.

Σε ένα σέικερ ψιλοκόβουμε ένα κρεμμύδι,ρίχνουμε λάδι και λεμόνι και τα χτυπάμε όπως τον φραπέ να ενωθούν τα υλικά.
Μ΄αυτό το μείγμα περιχύνουμε τα ψάρια μας και σερβίρουμε!

Μικρά μυστικά
Μπορούμε αν θέλουμε προτού ψήσουμε τα ψάρια να βάλουμε στην κοιλιά τους μαϊντανό,σκόρδο ή κρεμμύδι,ή ότι άλλο αρωματικό μας αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: