Αλμυρό κέικ της Ανθούλας

Υλικά
5 αυγά
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 250γρ
1 κεσεδάκι (το ίδιο κεσεδάκι από το γιαούρτι το χρησιμοποιούμε για μεζούρα) φαρινάπ
1 κεσεδάκι φέτα τριμμένη με το χέρι
1/2 κεσεδάκι καλαμποκέλαιο
λίγο αλάτι (ανάλογα με τη φέτα), πιπέρι, ζαμπόν (εγώ τώρα επειδή δεν είχα έβαλα δύο λουκάνικα Φρανκφούρτης ψιλοκομμένα)
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια.
Πολύχρωμες πιπεριές.

Εκτέλεση :2guns: :2guns: :2guns:
(είναι και πολύ δύσκολο, πως να σας το εξηγήσω απλά δεν ξέρω) :lol: :lol: :lol:
1) Χτυπάμε με το σύρμα (με το χέρι) τα αυγά με το γιαούρτι
2) ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και όσα χρειάζονται κόψιμο τα κόβουμε σε κύβους
3) αλεύρι

Το βάζουμε σε φόρμα κέικ (εγώ στη φώτο που βλέπετε το έβαλα σε δύο φόρμες αλουμινένιες μιας χρήσεως)
το ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45-50΄


και καλή όρεξη :readytoeat: :readytoeat: :readytoeat: :readytoeat:

2 σχόλια:

Konstantina είπε...

σαν πίτσα είναι σε μορφή κέικ!!!!
θα το κάνω σίγουρα!!!
φιλιά Ελένη μου!

eleste είπε...

Ναι,έτσι είναι..και είναι πανόστιμο!!! Φιλιά!!!!!